Όσα αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής για τις δύο εκπομπές που ετοιμάζει!

Όσα αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής για τις δύο εκπομπές που ετοιμάζει!

Ένα ρεπορτάζ για την πολυαναμενόμενη διπλή τηλεοπτική επιστροφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1, παρουσιάστηκε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, λέγοντας: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι επίσημα μέλος του δυναμικού του ΑΝΤ1. Αν και τα τελευταία χρόνια είμαι στον ΑΝΤ1 μέσω των παραστάσεων που παίζονται κάθε Κυριακή και συμφωνήσαμε να παίζονται για άλλα δύο χρόνια».

«Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που με γέννησε, εκεί έγινα γνωστός με το ταξί. Αισθάνομαι παιδί του ΑΝΤ1 και τώρα επιστρέφω πιο ώριμος πια, άνδρας για να κάνω αρκετά πράγματα», συμπλήρωσε ο Μάρκος.

«Ένα από τα οποία είναι το Family Feud, ένα παιχνίδι που παίζεται σε όλο τον κόσμο πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με αντιπάλους οικογένειες», είπε ο Μάρκος Σεφερλής για το ένα από τα project που ετοιμάζει, αναφέροντας ότι θα προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Παράλληλα, ο Μάρκος δήλωσε ότι θα παρουσιάσει και ένα βραδινό σόου.

«Έχουμε ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για τον χειμώνα του 2021 να κάνω και ένα σόου που παίζεται στο BBC. Είναι sitcom, έχει δηλαδή ιστορία, έχει υπόθεση, έχει συγκεκριμένους ρόλους αλλά παίζεται και γυρίζεται μπροστά σε αληθινό κοινό», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής αναφέροντας ότι προγραμματίζεται για να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2021.