Όσα αποκάλυψε ο Μάριος Καπότση για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά στα Χανιά

Όσα αποκάλυψε ο Μάριος Καπότση για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά στα Χανιά

Προετοιμασίες για τον γάμο τους στα Χανιά, κάνουν αυτό το διάστημα ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκαν στο ατελιέ του σχεδιαστή Ερωτόκριτου και συνάντησαν τον Μάριο Καπότση όπου έκανε την πρόβα για το γαμπριάτικο κουστούμι.

«Ο γάμος με την Κόνι Μεταξά είναι σε ένα μήνα στα Χανιά. Τα αγαπώ πολύ τα Χανιά, πηγαίνω κάθε χρόνο, είναι όλοι οι φίλοι μου εκεί, ο ένας μου κουμπάρος είναι από εκεί και η Κόνι ήθελε να γίνει ο γάμος σε ένα νησί.

Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή.

Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια. Θα είναι και άλλοι φίλοι μας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Δημητριάδης, οι οποίοι αν θέλουν μπορούν να τραγουδήσουν.

Έχω πει στην Κόνι να τα αναλάβει όλα εκείνη, δεν έχω δει ούτε τις μπομπονιέρες. Θα έχω τρεις κουμπάρους από την πλευρά μου και η Κόνι τις δικές της κουμπάρες», είπε ο Μάριος Καπότσης.