Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Πατούλης για την κατάσταση της υγείας του μετά την δεύτερη φορά που νοσεί από κορονοϊό

Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Πατούλης για την κατάσταση της υγείας του μετά την δεύτερη φορά που νοσεί από κορονοϊό

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Πατούλης διαγνώστηκε πρόσφατα και για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Αττικής την ημέρα των Φώτων μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι χωρίς συμπτώματα. Κάναμε τυχαία rapid test με τους συνεργάτες μου και βρέθηκα θετικός χθες το πρωί. Μέχρι τώρα δεν έχω συμπτώματα, από την άλλη πλευρά πρέπει να προχωρήσουμε στη διαδικασία της απομόνωσης για να μην μεταδώσουμε τον ιό και έτσι εκτελούμε την εργασία μας, διαδικτυακά.

Πέρσι τέτοια περίοδο, πριν τους εμβολιασμούς, είχα περάσει ξανά τη διαδικασία της νόσησης. Είμαι καλά σήμερα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μετράμε την θερμοκρασία και τον κορεσμό του οξυγόνου. Απ’ ό,τι φαίνεται έχω τη μετάλλαξη Όμικρον. Αυτή τη στιγμή, η μετάλλαξη – τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους – αυτή έχει μεγάλη μεταδοτικότητα, αλλά όχι υψηλή νοσηρότητα.

Σαρώνει τα πάντα. Ο γιος μου Αλέξανδρος μένει σε συγγενικό σπίτι, ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα. Έχει εμβολιαστεί με δύο εμβόλια, δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Όλοι θα το περάσουμε» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης για την κατάσταση της υγείας του.