Όσα αποκάλυψε η Βασιλική Τρουφάκου για την σειρά Ψέματα

Όσα αποκάλυψε η Βασιλική Τρουφάκου για την σειρά Ψέματα

«Ψέματα. Η σειρά λέει μια ιστορία που πρέπει να ειπωθεί και να δούμε ως κοινωνία τι κάνουμε. Είναι η στιγμή της». Η Βασιλική Τρουφάκου πρωταγωνιστεί στα «Ψέματα» και μιλάει στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα» για το ρόλο της και το 2ο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha,  που προβάλλεται απόψε, στις  22:40.

Η Βασιλική Τρουφάκου υποδύεται την Κάτια, την αδελφή της Έλενας. Δυναμική και αισιόδοξη, η Κάτια είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της. Ωστόσο, η επιμονή της να πείσει την Έλενα να βγει για φαγητό με τον Ανδρέα, με τον οποίο δουλεύουν στο ίδιο νοσοκομείο (εκείνος ως καρδιοχειρουργός κι εκείνη ως αναισθησιολόγος), πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα «και φυσικά το κεντρικό συμβάν της ιστορίας» εξηγεί η Βασιλική Τρουφάκου. Οι εξελίξεις απειλούν να χωρίσουν τις δύο αδερφές για πάντα, καθώς μπορεί να αποκαλύψουν ένα μεγάλο μυστικό της Κάτιας, το οποίο δεν τολμά να φανερώσει ούτε στους πιο κοντινούς της ανθρώπους, και ειδικά στον σύζυγό της Δήμο. Αν η αλήθεια βγει προς τα έξω, η Κάτια θα χάσει τα πάντα.

«Οι επιλογές από την πλευρά της Κάτιας δεν είναι και τόσο καλές. Κάποια πράγματα θα φανερωθούν. Δεν υπάρχει δόλος στη σχέση τους, ούτε αρκετή συγκάλυψη. Η Κάτια έχει σχέση με τον πρώην άντρα της Έλενας.  Μόλις οξυνθεί το πράγμα θα γίνουν αποκαλύψεις» τονίζει. «Στη σειρά οι χαρακτήρες συνδέονται βαθιά ο ένας με τον άλλο. Και ως προς την πλοκή και ως προς την ουσία τους». Για την ηρωϊδα που υποδύεται υπογραμμίζει ότι… «νιώθω ότι αυτή τη γυναίκα την έχω δει κάπου, ότι έχει αγαπήσει τον άντρα της αλλά κάπου το έχει χάσει, κάπου έκανε λάθος. Αντιφατικό κι ανθρώπινο αυτό που βιώνει αλλά  ου μπορεί να έχει συμβεί».

Χαρακτηρίζει τη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γιώργο Γκικαπέππα πολύ σημαντική, όπως  και  η οπτική του πάνω στην αισθητική της σειράς.  «Ήθελε να είναι κάτι πολύ αληθινό, να νιώθει ο  τηλεθεατής ότι βλέπει μια φέτα ζωής, ανθρώπους που έχουμε δει κι έχουμε γνωρίσει, που έχουμε συναντήσει» δίπλα μας, καταλήγει.

Στο σημερινό επεισόδιο:

Η Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη)  ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Ανδρέα (Χρήστος Λούλης) και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι. Η Κάτια (Βασιλική Τρουφάκου) ενημερώνει την αδερφή της, Έλενα, ότι η ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον βιασμό της από τον Ανδρέα κοινοποιείται από όλους. Η Έλενα δείχνει να μην έχει πρόβλημα με αυτό καθώς ο σκοπός της ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τι άνθρωπος είναι ο Ανδρέας. Η Κάτια τότε της επισημαίνει ότι όποιος μαθαίνει έχει και άποψη και ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι καλοπροαίρετοι και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη πως η προσωπική της ζωή θα γίνει πρωτοσέλιδο.

Ο Άρης (Δημήτρης Αριανούτσος), παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα του Ανδρέα για να τον ενημερώσει πως η καθηγήτριά του, Έλενα,  δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως την βίασε μετά την έξοδό τους. Ο Ανδρέας βρίσκεται προ μεγάλης εκπλήξεως και λέει στον γιο του πως όλα αυτά είναι ψέματα.

Την συγκεκριμένη ανάρτηση βλέπουν και οι δύο αστυνομικοί, Ισμήνη Κακλαμάνη (Βίκυ Παπαδοπούλου) και Ηλίας Αγγελόπουλος (Χρήστος Σαπουντζής), οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση μετά την επίσημη καταγγελία της Έλενας. Όταν εκείνη τους επισκέπτεται στο αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσει πως πάει η υπόθεσή της την επιπλήττουν, εξηγώντας της ότι οι κινήσεις της δείχνουν άνθρωπο που βρίσκεται σε πανικό και δεν βοηθάνε την υπόθεσή της.

 Δείτε το απόσπασμα εδώ: https://youtu.be/RBrSGcdw9RE

Δείτε το sneak preview εδώ (1): https://youtu.be/7ZTvwUN5src

Δείτε το sneak preview εδώ (2): https://youtu.be/nwClws-5NXA

Δείτε το sneak preview εδώ (3): https://youtu.be/lOeCOdAZlfo

Facebook: PsemataSeiraAlphaTV
Instagram: psemata_seira_alphatv
Twitter: PsemataOfficial
TIK TOK: psemata_alphatv

«Ψέματα»: Δύο όψεις μία αλήθεια – Απόψε, Πέμπτη στις 22:40 στον Alpha!