Όσα αποκάλυψε η Nia Vardalos για το “Γάμος αλά Ελληνικά 3”

Όσα αποκάλυψε η Nia Vardalos για το "Γάμος αλά Ελληνικά 3"

Οι φήμες για την 3η ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» όλο και φούντωναν, αλλά το μυστήριο έλαβε τέλος με την επιβεβαίωση της Nia Vardalos.

Συγκεκριμένα η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός παραδέχτηκε πως εδώ και καιρό ετοιμάζεται το sequel της ταινίας με το σενάριο να είναι ήδη έτοιμο, ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει μεγάλα εμπόδια στην ολοκλήρωσή του.

Μάλιστα, όπως είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παραγωγή είναι ανεξάρτητη και δεν είναι εύκολο δεδομένων των συνθηκών να ασφαλιστούν ηθοποιοί και συντελεστές.

Ενώ μόλις το ζήτημα αυτό λυθεί όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τα οποία και θα γίνουν στην Ελλάδα, όπως είπε μιλώντας μάλιστα στα ελληνικά.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και ονομάζεται “Γάμος αλά Ελληνικά 3”. Και φυσικά, έχουμε καλέσει όλους τους ηθοποιούς των δυο προηγούμενων φιλμ και προσπαθούμε να προσλάβουμε πολλούς ακόμα. Όμως, αυτό που επίσης αληθεύει είναι το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σε διαδικασία γυρισμάτων.

Είμαστε μια ανεξάρτητη παραγωγή και προφανώς οι ανεξάρτητες ταινίες δεν μπορούν να ασφαλιστούν. Με την ευκαιρία, αν γνωρίζετε κάποιον ο οποίος θέλει να ασφαλίσει μια ανεξάρτητη ταινία, σας προσκαλούμε σε αυτό τον γάμο και μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα.

Και παρόλο που θέλω να συνεχίσω με τα γυρίσματα, γνωρίζω πολύ καλά ότι πολλές οικογένειες πασχίζουν να επιβιώσουν, άνθρωποι να ξαναβρούν τη δουλειά τους, χώρες κάνουν προσπάθειες να επανεκκινήσουν την οικονομία τους. Οπότε αυτό είναι ένα μικρό βήμα και ήθελα απλά να σας το εξηγήσω ώστε μερικοί από εσάς – αν και μου αρέσει ο ενθουσιασμός σας – να σταματήσουν ίσως να τηλεφωνούν στη μητέρα μου και να τη ρωτούν αν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην ταινία. Ναι, ο καθένας θα μπορούσε να συμμετάσχει, απλά πρέπει να ασφαλιστούμε» είπε η Nia Vardalos.