Όσα αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου για την περιπέτεια του συντρόφου της με τον κορονοϊό και η αναφορά στον γιο της

Όσα αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου για την περιπέτεια του συντρόφου της με τον κορονοϊό και η αναφορά στον γιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου, βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτειά του συντρόφου της, Βασίλη Πορφυράκη, με τον κορονοϊό αλλά και στη συγκίνηση του γιου της όταν την είδε στο θέατρο στην παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Οι γιορτές αυτές ήταν πάλι λίγο περίεργες γιατί, ήρθε στο σπίτι μας ο κορονοϊός, μας χτύπησε την πόρτα, οπότε ήμασταν σε καραντίνα, αλλά εντάξει ήταν μία ευκαιρία για ξεκούραση για εμένα. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, οπότε κάπως ταράχτηκα. Εγώ δεν το πέρασα, ο Βασίλης μόνο. Εγώ έχω κάνει και την τρίτη δόση και ίσως βοήθησε αυτό. Αλλά είχα ένα άγχος όλες αυτές τις ημέρες γιατί είναι η εκπομπή, είναι το θέατρο. Και ο Βασίλης όμως είναι εντάξει πλέον και είναι αρνητικός», αποκάλυψε η Ματίνα.

Ενώ σχετικά με τον γιο της, η Ματίνα Νικολάου δήλωσε: «Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο αγχωτικός είναι σαν να μην ξέρεις ποτέ τι πρέπει να κάνεις. Ο γιος μου είναι στην εφηβεία, είναι πολύ ήσυχος, αλλά ο φόβος πάντα υπάρχει» και πρόσθεσε:

«Ο γιος μου ήρθε από τους πρώτους να δει την παράσταση και του άρεσε πάρα πολύ. Ενθουσιάστηκε, μου είπε ότι θα ήθελε να είχε και άλλο, συγκινήθηκε και μου είπε μαμά επιτέλους κάνεις κάτι κανονικό».