Όσα αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου…»

Όσα αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι: «Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου…»

Ένα από τα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, είναι η Λάουρα Νάργες με το Χρήστο Σαντικάι και ο έρωτας τους δεν κρύβεται.

Η Λάουρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησαν όλα, που αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο γάμου.

«Δεν υπήρχε επίσημο πρώτο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας…. Με έβγαλε επίσημο ραντεβού μετά τον πρώτο μήνα. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα που περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί και έτσι κάπως εξελίχθηκε το “love story”…» δήλωσε η Λάουρα Νάργες.

Ενώ για το πρώτο τους φιλί η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε: «Είχαμε βγει σε κλαμπ και μετά το “fast food” που φάγαμε 6 η ώρα το πρωί ήρθε το πρώτο φιλί».

Μάλιστα, στο ενδεχόμενο του γάμου η Λάουρα, είπε: «Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι θα συμβεί αυτό κάποια στιγμή και το ξέρουμε. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζεται. Είναι ο άντρας της ζωής μου… και θέλω και πολλά παιδιά».