Όσα αποκάλυψε η Ελένη Καρακάση για τις τρεις δολοφονίες στις “Άγριες Μέλισσες”

Όσα αποκάλυψε η Ελένη Καρακάση για τις τρεις δολοφονίες στις “Άγριες Μέλισσες”

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show”, βρέθηκε η Ελένη Καρακάση.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στις “Άγριες Μέλισσες, μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της σειράς, αλλά έδωσε και ένα δυνατό spoiler.

«Πάμε για τρίτη χρονιά. Εγώ πλέον παντρεμένη, κυρία διοικητού…Αυτό το ταίριασμα δεν υπήρχε στο μυαλό των σεναριογράφων, αλλά βγήκε αυτή η χημεία και ξαφνικά βρεθήκαμε να παντρευόμαστε με τον Προύσαλη και μου αρέσει πάρα πολύ. Το κρασί στο γάμο της Ρίζως ήταν βυσσινάδα…

To ρύζι ήταν όμως ρύζι. Έβγαζα ρύζι στο σπίτι. Το νυφικό ήταν υπέροχο. Είναι βίντατζ νυφικό που το βρήκε η ενδυματολόγος μας. Το ερωτεύτηκα. Είναι ένα νυφικό που θα το έβαζα και ως Ελένη, όχι μόνο ως Ρίζω», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση για το γάμο της Ρίζως και του Προύσαλη και συμπλήρωσε:

«Όταν έγινε η δεύτερη χρονιά των Άγριων Μελισσών ήμουν προετοιμασμένη ότι θα υπάρχει μια πτώση, τουλάχιστον στην αρχή για να δει ο κόσμος τι παίζει κι αλλού. Όμως αυξήθηκε επειδή το σενάριο είναι τόσο δυνατό κι ανατρεπτικό. Για το τέλος της δεύτερης σεζόν ότι διαβάζω είναι εγκεφαλικά. Θα γίνει χαμός, είναι πολλές οι εκπλήξεις. Θα γίνουν τρεις δολοφονίες μέχρι εκεί που έχω διαβάσει. Από εκεί και πέρα αυτοί που ήταν μαζί θα μείνουν μαζί κι οι χωρισμένοι θα είναι χωρισμένοι… Δεν θα κάνουμε κάποιο χρονικό άλμα γιατί τώρα είναι όλο το ψωμί με την χούντα.»