Όσα αποκάλυψε η Ανδρομάχη Δαυλού για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει

Όσα αποκάλυψε η Ανδρομάχη Δαυλού για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», παραχώρησε η Ανδρομάχη Δαυλού.

Η ηθοποιός μια αποκαλυπτική συνέντευξη μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι έχασε το ρόλο της σε σήριαλ επειδή αρνήθηκε ερωτικό «κάλεσμα».

«Είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που έγινε με το #metoo. Κάθε φορά που το φέρνω στο μυαλό μου με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Εμείς που ανήκουμε σε εκείνη τη γενιά έχουμε λίγο έως πολύ βιώσει πράγματα.

Έχω βιώσει κάποια περιστατικά που δεν ήταν άξια καταγγελίας. Έτυχε σε μένα το κάλεσμα να είναι νυχτερινό και για πρόβα τηλεοπτική. Κάπου εκεί φοβήθηκα, είπα τώρα τηλεοπτική πρόβα, βράδυ, σε κλειστό χώρο; Κάπου εκεί τρόμαξα. Αρνήθηκα. Δυο αρνήσεις μου έφταναν για να χαθεί ο ρόλος μου από το σήριαλ… ‘Ήμουν και εγώ μικρή, ήταν 20 χρόνια πριν, δε το διεκδίκησα, δε ρώτησα γιατί δε συνεχίστηκε ο ρόλος μου» είπε η Ανδρομάχη Δαυλού και κατέληξε:

«Δε μου δόθηκε και καμία σαφής εξήγηση. Αρνήθηκα τα δυο καλέσματα και εξαφανίστηκα και φυσικά δε δέχτηκε ποτέ να ξαναδουλέψουμε. Έχω κι άλλο που αρνήθηκα πάλι και ο ρόλος μου, επειδή ήταν κανονικός ρόλος, πέθανε, έπαθε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν ένα καθαρά ερωτικό κάλεσμα και μετά εξαφανίστηκα».