Ορέστης Τζιόβας: «Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν τον μετανιώνω»

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν τον μετανιώνω»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα απρόοπτα που του έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή, στην απιστία, αλλά και σ’ ένα σκηνικό που είχε συμβεί στο παρελθόν με έναν φωτορεπόρτερ.

«Το πιο απρόοπτο που μου έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, είναι όταν έκανα έναν μονόλογο και με έπιασε κρίση άγχους. Κόπηκα. Ήμουν μόνος, δεν έχεις από κάποιον να πιαστείς, να πεις συνεχίζουμε», είπε ο Ορέστης Τζιόβας και αποκάλυψε:

«Έχω απιστήσει. Το έχω κάνει αρκετές φορές και το βρίσκω πολύ λάθος. Αν ήμουν στη θέση του άλλου δε θα μου το συγχωρούσα. Είναι βρώμικο. Ο άλλος σε εμπιστεύεται και εκείνη τη στιγμή τον έχεις απατήσει».

«Ισχύει ότι είχα πετάξει αυγά σε έναν φωτορεπόρτερ και δεν το μετάνιωσα. Το έκανα γιατί είχε ασκήσει εξαιρετικά μεγάλη πίεση στην τότε σύντροφό μου. Εξαιρετικά μεγάλη πίεση όμως. Μιλάμε σχεδόν για βιασμό στον δρόμο. Να βγαίνει από το σπίτι και να πηγαίνει με την κάμερα. να την βάζουν στη γωνία. Έφτασε σε σημείο να κλαίει», πρόσθεσε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Έφτασε μια στιγμή κατά την οποία θεώρησα ότι τα πάθη μου αρχίζουν να μου κάνουν κακό, να με πηγαίνουν πίσω σε αυτά που θέλω να κάνω στη ζωή μου… Πριν τον covid δούλευα σε μπεργκεράδικο. Αγχωνόμουν μην πουν ότι ξέπεσα», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.