Όλγα Κεφαλογιάννη για μητρότητα: «Είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει, οπότε είχα κλείσει το κεφάλαιο»

Όλγα Κεφαλογιάννη για μητρότητα: «Είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει, οπότε είχα κλείσει το κεφάλαιο»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day”, βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η πολιτικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα, αλλά και στα δίδυμα μωράκια τους που ήρθαν στον κόσμο πριν από 8,5 μήνες.

«Το έχω πει πριν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί.

Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και με στενές σχέσεις μεταξύ μας, με τις αδελφές μου είμαστε αυτοκόλλητες. Με τα ανίψια μου το απολάμβανα το δέσιμο πολύ. Αλλά με τα δικά μου παιδιά είναι το κάτι άλλο.

Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει ο Μίνως σε αυτό, που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, αλλά το άγχος με τα μωρά είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη.