Όλα για τη ζωή μας Vita με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας Vita με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη συζητά και αυτό το Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Απριλίου, για δύο πολύ σοβαρά «κεφάλαια» που αφορούν και επηρεάζουν την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 08:50 στο MEGA η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» εξετάζει το θέμα των θρεπτικών συστατικών των τροφών. Μπορούμε να πάρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε -βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλα- μόνο μέσω των τροφών και όχι των συμπληρωμάτων; Ειδικοί δίνουν την απάντηση στην εκπομπή και επισημαίνουν τα λάθη που κάνουμε, με αποτέλεσμα να μην παίρνουμε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας.  Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος εξηγεί πώς μέσα από τη διατροφή του προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού του.

Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για την περιποίηση του τατουάζ και μαθαίνουμε αν έχει πράγματι αξία η συνήθεια που αρκετοί αποκτήσαμε -κυρίως- στην πανδημία, να αφήνουμε τα παπούτσια εκτός σπιτιού.

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» συζητάμε για τα αυτοάνοσα νοσήματα και τα συμπτώματα που κρύβονται πίσω από αυτά. Πολλά από αυτά τα συμπτώματα φαίνονται κοινά, με αποτέλεσμα είτε να μην τους δίνουμε την ανάλογη σημασία είτε να τα αποδίδουμε σε κάτι άλλο, ενώ η αναγνώρισή τους είναι «κλειδί» για τη διάγνωση, την εξέλιξη και την αντιμετώπιση του νοσήματος. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την Αμάντα Μανωλάκου, η οποία μιλάει για τις ενδείξεις που την οδήγησαν στον γιατρό, την αρχική αντίδρασή της όταν της μίλησαν για τη σκλήρυνση κατά πλάκας ή πολλαπλή σκλήρυνση, αλλά και πώς κατάφερε να «συμφιλιωθεί» με τη νόσο.

 Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για τα νεότερα δεδομένα όσον αφορά την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και παρακολουθούμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για τα αναψυκτικά.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas