Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50, ΣΤΟ
MEGA

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στο MEGA, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 08:50, με όλα τα μυστικά για να φροντίζουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία, να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας», ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τον performer Toni Sfino και την ψυχολόγο Φρόσω Φωτεινάκη για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το γέλιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες, όχι μόνο στην ψυχή αλλά και στο σώμα. Ο Tonis Sfinos εκμυστηρεύεται τι είναι αυτό που τον κάνει να γελάει αλλά και αν έχει ξεπεράσει τα όρια με το χιούμορ που έκανε σε κάποιον.

Παράλληλα, μαθαίνουμε ποιες λύσεις υπάρχουν για την ξηροδερμία, πώς μπορούμε να μαρινάρουμε υγιεινά τις τροφές και τι προσφέρει στον οργανισμό ο ωτοβελονισμός.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ενημερωνόμαστε για το πώς το «σωσίβιο» στην κοιλιά απειλεί την υγεία μας. Πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες, και σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνο με τη διατροφή μας, αλλά με το γενικότερο τρόπο ζωής μας. Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» οι ειδικοί μιλούν για τη λιποαποθήκη της κοιλιάς και εξηγούν γιατί δεν θέλουμε να υπάρχει περιττό λίπος στην περιοχή.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Κιούσης, ο οποίος αναφέρεται στις δικές του «αδυναμίες» που τον κάνουν να έχει λίπος στην κοιλιά.

Ακόμα, στην εκπομπή παρουσιάζονται τρόποι για να βοηθούν οι γονείς τα παιδιά τους στο διάβασμα.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08:50, τα ερωτήματα που μας απασχολούν βρίσκουν τις σωστές απαντήσεις τους.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas