Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο στο MEGA με χρήσιμα θέματα γύρω από την υγεία, που μας αφορούν όλους.

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 08:50 ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανοίγει τον φάκελο «αλλεργίες». Αυτή είναι η εποχή που παραδοσιακά θυμόμαστε τις αλλεργίες, αλλά πλέον οι αλλεργίες μας «θυμούνται» όλο και πιο συχνά. Έχουν ουσιαστικά  μετατραπεί σε μία χρόνια και όχι εποχική πάθηση. Ειδικοί εξηγούν γιατί η πρόληψη είναι σημαντική και πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο  ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος μιλάει για τις αλλεργίες από τις οποίες υποφέρει, αλλά και για το έντονο αλλεργικό σοκ που υπέστη όταν τον τσίμπησε ένα έντομο.  Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε τι πρέπει να περιλαμβάνει η διατροφή των εφήβων  και αν μαρτυρά κάτι για τον ψυχισμό μας η ακαταστασία στο σπίτι.

Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 08:50 η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ασχολείται με την υγιεινή διατροφή. Με αφορμή το νέο μοντέλο των διατροφικών οδηγιών από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, που έχει πολλά κοινά με την μεσογειακή διατροφή, εξετάζεται αν μπορεί κάποιος να ακολουθήσει ένα τέτοιο διατροφικό πρόγραμμα σε όλη του τη ζωή χωρίς να μπαίνει πλέον στη διαδικασία της δίαιτας.  Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, η οποία μιλάει για την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί και τις τροφές που συνειδητά έχει αποκλείσει.

Επίσης, παρακολουθούμε ένα βίντεο για την μισοφωνία, μία διαταραχή κατά την οποία συγκεκριμένοι ήχοι προκαλούν  πολύ έντονη αντίδραση σε κάποιους ανθρώπους, και μιλάμε για τον διαδικτυακό «γιατρό» και όσα πρέπει να προσέχουμε όταν αναζητούμε πληροφορίες για την υγεία στο διαδίκτυο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas