Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δίνει πολύτιμες συμβουλές για το  πώς θα βελτιώσουμε τη ψυχική αλλά και τη σωματική μας υγεία.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου η εκπομπή εξετάζει το μεταβολικό σύνδρομο, για το οποίο γίνεται πολύς λόγος τα τελευταία χρόνια. Ποιο είναι το «κοκτέιλ» παραγόντων κινδύνου που όταν συνυπάρχουν, επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας;

Στο «Όλα για τη Ζωή μας» επιστήμονες  εξηγούν ότι το σύνδρομο δεν έχει ηλικία και φύλο και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον τρόπο ζωής μας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης, ο οποίος μιλάει για το έμφραγμα που έπαθε σε  νεαρή ηλικία αλλά και για την προσπάθεια που κάνει να βελτιώσει τους παράγοντες κινδύνου.

Ακόμη, στην εκπομπή γίνεται λόγος για τις «μάσκες» που συχνά οι άνθρωποι φορούν στη ζωή τους αλλά και στον «κρότο» που κάνουν όταν πέφτουν.

Τέλος, μαθαίνουμε για την αξία που έχουν στη ψυχοσύνθεση των παιδιών τα παραμύθια.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει τον ρόλο και τη σημασία των αλλαγών τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Γιατί φοβόμαστε τις αλλαγές αλλά και πώς πρέπει να τις διαχειριστούμε για να είναι προς όφελός μας;

Στο στούντιο της εκπομπής, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη, η οποία εξηγεί γιατί επιδιώκει τις αλλαγές στη ζωή της και μιλάει για την μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει μέχρι σήμερα αλλά και για εκείνη που θέλει να πραγματοποιήσει στο μέλλον.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, γίνεται λόγος για την περίοδο της νηστείας και πόσο αυτή επιδρά θετικά στην υγεία μας. Επιπλέον, μαθαίνουμε όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα για την ορθοδοντική και τα σιδεράκια τόσο στην παιδική όσο και στην ενήλικη ζωή.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas