Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50 

Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η εκπομπή βοηθά τους γονείς στην προσπάθεια της σωστής διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ο «τέλειος» οδηγός ανατροφής, οι ψυχολόγοι δίνουν πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα που θα βοηθήσουν τους γονείς να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Καλεσμένη στο στούντιο είναι η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής Όλγα Πηλιάκη, η οποία εξηγεί πότε είναι αυστηρή και πότε ελαστική μαμά, πότε λειτουργεί με το ένστικτο αλλά και ποιες βασικές αρχές ακολουθούν με τον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, οι ειδικοί μιλούν για την απώλεια ακοής στους νεότερους ανθρώπους εξαιτίας της ακρόασης δυνατής μουσικής με ακουστικά και μαθαίνουμε για τη διατροφική αξία του ροφήματος της σοκολάτας.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η εκπομπή εξετάζει τις επιπτώσεις μιας οικονομικής κρίσης στην ψυχική μας υγεία, καθώς όλοι -λίγο ως πολύ- τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε βιώσει σημαντικές απώλειες στα οικονομικά μας. Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» το ζητούμενο είναι πού και πώς θα βρούμε τη δύναμη να σταθούμε ξανά στα πόδια μας μετά από μία οικονομική καταστροφή.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης, ο οποίος μιλάει για τα όνειρα που έχασε, τη ζωή που έπρεπε να ζήσει διαφορετικά αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε όταν ένα πρωί πριν από 20 χρόνια έπεσε θύμα οικονομική απάτης.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής μαθαίνουμε για την ανδρόπαυση και βλέπουμε μια διαφορετική μέθοδο μασάζ, το μασάζ με ξύλο μπαμπού.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas