Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική μας υγεία και μας δείχνει πώς να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», οι επιστήμονες καταρρίπτουν τους μύθους γύρω από τις ιώσεις και εξηγούν πότε οι ιοί μας βρίσκουν ευάλωτους αλλά και πόσες ιώσεις είναι φυσιολογικό να περνάμε μέσα σε ένα έτος. Οι ιοί μπορεί να υπάρχουν παντού και ανάλογα με τον τύπο τους μεταδίδονται λιγότερο ή περισσότερο εύκολα. Το καίριο ερώτημα που αφορά στις ιώσεις δεν είναι πώς κόλλησε κάποιος τον ιό, αλλά πώς περνάει αυτές τις ιώσεις και αν τελικά καταφέρνει να τις ξεπεράσει.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, η οποία μιλάει για την περιπέτεια που έζησε πριν τέσσερα χρόνια όταν εξαιτίας ενός «απλού» ιού που κόλλησε από το παιδί της, έφτασε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παράλληλα, στην εκπομπή μαθαίνουμε για την ρετινόλη και την χρήση της στο δέρμα και παρακολουθούμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πιλάτες στην εγκυμοσύνη.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η εκπομπή αναλύει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία συντροφική σχέση για να αντέξει στον χρόνο. Ο ψυχοθεραπευτής – συγγραφέας Δρ. Γιώργος Λάγιος μιλάει για τα συστατικά της υγιούς σχέσης, την επικοινωνία αλλά και τους καβγάδες μέσα σε αυτή και εξηγεί γιατί μία μακροχρόνια σχέση δεν είναι πάντα και μία επιτυχημένη σχέση.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, η οποία μιλάει για την δυσκολία της να κάνει σχέση αλλά και όλα όσα αναζητά η ίδια μέσα από αυτή.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, οι ειδικοί μιλούν για την «ελεύθερη μέρα» στη διατροφή μας και για τις παθήσεις των ματιών που μπορεί να προκαλέσουν τα ακατάλληλα καλλυντικά ή η κακή χρήση τους.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas