Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ Η ΜΠΑΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική μας υγεία και μας δείχνει πώς να ζούμε με ισορροπία.

Οι εθιστικές τροφές είναι το κύριο θέμα της εκπομπής το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Οι ειδικοί εξηγούν γιατί όσο μεγαλώνουμε «κολλάμε» σε συγκεκριμένες τροφές και προτείνουν τρόπους για να καταφέρουμε να αντισταθούμε.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία εξηγεί γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς γλυκά και ζάχαρη.

Επιπλέον, στην εκπομπή μαθαίνουμε για το στερεότυπο του γάμου, που είναι ιδιαίτερα ισχυρό στη χώρα μας, και βλέπουμε γιατί το πικ νικ στην πόλη με οικογένεια ή/και φίλους έχει περισσότερα οφέλη από όσα φανταζόμαστε.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας. Στην εποχή που οι γονείς είναι πιο ενημερωμένοι, εξακολουθούμε να έχουμε από τα πιο παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη. Τι φταίει και πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την Ολυμπιονίκη στη ρυθμική γυμναστική Άννη Πανταζή, η οποία μιλάει για όσα κάνει προκειμένου τα παιδιά της να έχουν φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Τέλος, ενημερωνόμαστε για τον πυρετό ως σύμπτωμα και παρακολουθούμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για όσα μπορούμε να κάνουμε με τα ξηρά – σκασμένα χέρια.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas