Οι τύψεις που οδήγησαν την Βάσω Λασκαράκη να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο

Οι τύψεις που οδήγησαν την Βάσω Λασκαράκη να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά Δες» με την Ζωή Κρονάκη, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις στιγμές που ένιωσε τύψεις επειδή δούλευε αρκετές ώρες και έλειπε από το παιδί της, γεγονός που την οδήγησαν να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο.

«Τύψεις; Πολλές τύψεις. Από την πρώτη στιγμή που έφυγα για να πάω στη δουλειά όταν η Εύα ήταν 10 μηνών μέχρι και την ημέρα που αποφάσισα να καθίσω για μία σεζόν, οι τύψεις ήταν συνεχόμενες. Το διαχειριζόμουν παρέα με τον ψυχολόγο. Όταν κατέληξα εγώ στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις για το πώς θα διαχειριστώ το θέμα του παιδιού και της δουλειάς για να είναι ισορροπημένα και να μην έχω αυτό το άγχος, τότε άρχισα να δένομαι πάρα πολύ με τα παιδιά και να μην κρίνω. Να μην κρίνω άλλους γονείς, να μην κρίνω τα παιδιά. Μέχρι τότε, όταν έβλεπα ένα παιδί που να κάνει φασαρία έλεγα “πω πω αυτοί οι γονείς”. Είναι πολύ εύκολο όταν δεν έχεις παιδί να κρίνεις τους γονείς. Είναι άλλη ζωή όταν κάνεις παιδί και μεγαλώνεις μαζί του και μαθαίνεις κάποια πράγματα», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Στη συνέχεια η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε την αντίδραση της κόρης της, όταν έμαθε πως οι γονείς της χωρίζουν.

«Τα παιδιά πρέπει να ακούν αυτά που μπορούν ανάλογα με την ηλικία τους. Η οδηγία ήταν ότι πρέπει να μιλήσουμε μαζί στο παιδί, με απόλυτη ηρεμία, να μην ασχολείται με κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Να πούμε ότι η μαμά και ο μπαμπάς αποφάσισαν να μην ζούνε μαζί και να μην είναι πια ζευγάρι, όμως δεν θα αλλάξει κάτι για εκείνο, θα είναι οι γονείς του, θα έχει δύο διαφορετικά σπίτια, δύο δωμάτια , θα μένει κάποιες μέρες με τον μπαμπά και κάποιες με τη μαμά. Η Εύα δεν έκανε ερωτήσεις, τα άκουσε όλα αυτά και μετά πήγε να παίξει. Μετά έρχονται οι ερωτήσεις γιατί η ηλικία της ήταν πολύ μικρή. Το μέλλον θα δείξει πώς την επηρέασε το διαζύγιο».