Οι σπάνιες φωτογραφίες της Adele από τις κορυφαίες στιγμές με το νέο της σύντροφο

Οι σπάνιες φωτογραφίες της Adele από τις κορυφαίες στιγμές με το νέο της σύντροφο

Όπως φαίνεται, η Adele μετά το διαζύγιο της από τον Simon Konecki, τον πατέρα του παιδιού της, έχει βρει ξανά την αγάπη στο πρόσωπο του αθλητικού ατζέντη, Rich Paul.

Μάλιστα, οι φήμες της σχέσης τους ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο και επιβεβαιώθηκαν τον Σεπτέμβριο, μέσω μίας ανάρτησης της 33χρονη καλλιτέχνιδας στο Instagram, όπου πόζαραν αγκαλιά.

Ενώ σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, η Adele μίλησε για τη γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο, δηλώνοντας πως η σχέση τους τη γεμίζει με απεριόριστη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Πρώτη φορά είδαν ο ένας τον άλλο, πριν κάποια χρόνια, σε ένα πάρτι γενεθλίων, ωστόσο χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να γνωριστούν επίσημα.

«Γνωριστήκαμε κάποια χρόνια μετά. Βγήκαμε για ένα δείπνο, που εκείνος υποστηρίζει ότι είχε επαγγελματικό σκοπό. Επαγγελματικό σκοπό, με ποια αφορμή!;», δήλωσε η Adele.

Μιλώντας μάλιστα για τον Rich, έδωσε έμφαση στα στοιχεία του χαρακτήρα του που την κέρδισαν από το πρώτο λεπτό: «Είναι πάρα πολύ αστείος. Αχ, ναι είναι ξεκαρδιστικός. Και πολύ έξυπνος. Ξέρεις, είναι ιδιαίτερα ευφυής. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να τον παρακολουθείς να κάνει αυτό που αγαπάει».

Αυτή τη φορά και με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου σχέσης, η Adele μοιράστηκε με τους followers της κορυφαίες στιγμές τους στο Instagram και στην λεζάντα έγραψε: «Ο καιρός περνάει γρήγορα».