Οι ΣΟΥΑΡέ ζωντανά στη Μουσική Σκηνή ΣΦΙΓΓΑ | Καλεσμένοι: Νατάσσα Μποφίλιου, Πέτρος Βαγιόπουλος

Οι ΣΟΥΑΡέ ζωντανά στη Μουσική Σκηνή ΣΦΙΓΓΑ | Καλεσμένοι: Νατάσσα Μποφίλιου, Πέτρος Βαγιόπουλος

Οι ΣΟΥΑΡέ
ζωντανά στη ΣΦΙΓΓΑ.

Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Καλεσμένοι:
Νατάσσα Μποφίλιου
Πέτρος Βαγιόπουλος

Οι ΣΟΥΑΡέ, έπειτα από το πανηγυρικό sold out της πρώτης τους εμφάνισης, με καλεσμένο τον Κωστή Μαραβέγια, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, επιστρέφουν για ακόμα ένα, την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Αυτή τη φορά με καλεσμένους τους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Πέτρο Βαγιόπουλο, ο οποίος ήταν και την πρώτη φορά.

Οι ΣΟΥΑΡέ αποτελούν μια ιδιαίτερα δραστήρια μουσική παρέα. Πρόκειται για ένα μουσικό συγκρότημα φίλων μουσικών που για δεκαετίες εμφανίζονται μαζί ενώ τα τελευταία οκτώ χρόνια που πήραν μια πιο σταθερή δομή, αναδεικνύουν το χαρακτήρα και τον ήχο που τους συνδέει.

Στο πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνονται οι επιτυχίες από τη δισκογραφική τους παρουσία καθώς και επιλογή αγαπημένων τους τραγουδιών από λαϊκά και ρεμπέτικα μέχρι ρετρό και καντάδες με τη γνωστή μοναδική τους αισθητική, τον ιδιαίτερο ήχο και τις χαρακτηριστικές πολυφωνίες.

Δισκογραφικά τους γνωρίσαμε στο τραγούδι «Καλημέρα» με τον Ορφέα Περίδη από το άλμπουμ «Σμίλη» του Πέτρου Βαγιόπουλου, σε στίχους της Μερόπης Γραμμένου, το οποίο κυκλοφορεί σύντομα από το ''Όγδοο''. Στον ίδιο κύκλο τραγουδιών περιλαμβάνονται συνεργασίες τους με κάποιους από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με τον Κωστή
Μαραβέγια, τον Σωκράτη Μάλαμα, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Λιζέτα Καλημέρη, ενώ παράλληλα δουλεύουν και τα δικά τους τραγούδια, από τα οποία ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο single τους ο «Άμυαλος».

Τους ΣΟΥΑΡέ αποτελούν οι:

Λευτέρης Βαϊόπουλος (Τραγούδι, Κιθάρα)
Μιχάλης Δάρμας (Κοντραμπάσο)
Γιάννης Δάφνος (Τραγούδι, πιάνο, ακορντεόν)
Ανατολή Κουγιουμτζίδου (Τραγούδι)
Αλκαίος Σουγιούλ (Τραγούδι, μπουζούκι, μαντολίνο)
Κώστας Σπυράτος (Κρουστά)

Ακολουθήστε τους:
http://www.souare.gr
https://www.youtube.com/souare_official
https://www.facebook.com/souare.gr
https://www.instagram.com/souare_official/

Οργάνωση – Παραγωγή: Musayeta Entertainment |  musayeta.ent@gmail.com

Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr – 
sfiga.gr
Eίσοδος 12 ευρώ

Τα εισιτήρια, όσων ήδη τα είχαν προμηθευτεί για την ημερομηνία της 17ης Μαρτίου, ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Για οποιαδήποτε άλλη συνεννόηση μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της Σφίγγας (6987844845, 2114096149)

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
sfigamusic@gmail.com

Website | Facebook |  Instagram