Οι πρώτες φωτογραφίες της Sarah Jessica Parker από τα γυρίσματα του Sex and the City που ξεκίνησαν

Οι πρώτες φωτογραφίες της Sarah Jessica Parker από τα γυρίσματα του Sex and the City που ξεκίνησαν

Όπως έγινε γνωστό, το Sex & The City επιστρέφει στο HBO Max και οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis θα επιστρέψουν στις οθόνες μέσα από μία νέα σειρά δέκα επεισοδίων, με τον τίτλο And Just Like That.

Ενώ από ότι φαίνεται το πολυαναμενόμενο sequel της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Μάλιστα, ενθουσιασμένη η πρωταγωνίστρια Sarah Jessica Parker δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία στο με τις δύο συμπρωταγωνίστριές της, αλλά και μία από αυτές είναι στο σημείο όπου όλα ξεκίνησαν για τον Perry Street στη Νέα Υόρκη.

«Μαζί ξανά. Διαβάζουμε το πρώτο μας επεισόδιο. Μαζί με όλους και τα πιο νέα μέλη της παραγωγής», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Carrie Bradshaw, δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της της στο Instagram κάνοντας τους φανς του Sex & the City να ενθουσιαστούν.

«Καθαρή σύμπτωση And Just Like That. Βρεθήκαμε σε αυτόν τον δρόμο που ονομάζεται Perry, ένα βράδυ πριν να ξεκινήσουν όλα και πάλι. MPK, ξρεκινάμε. Είμαι ενθουσιασμένη και τρομοκρατημένη», ανέφερε στο post της η Sarah Jessica Parker προσθέτοντας σε αυτό και τον Michael Patrick King (MPK) που είναι ο παραγωγός- σκηνοθέτης και σεναριογράφος του της σειράς.

Ενώ σε άλλη φωτογραφία η Sarah Jessica Parker μάς δείχνει το σενάριο που βρίσκεται πάνω στο γραφείο της σημειώνοντας πως πηγαίνει στη δουλειά από πολύ νωρίς.