Οι πρώτες φωτογραφίες της Πόπης Τσαπανίδου με τον νεογέννητο εγγονό της

Οι πρώτες φωτογραφίες της Πόπης Τσαπανίδου με τον νεογέννητο εγγονό της

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Πόπη Τσαπανίδου που έγινε για πρώτη φορά γιαγιά.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ταξίδεψε στην Ολλανδία όπου ζει και εργάζεται η κόρη της Μαρίνα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά της κατά τη γέννηση του πρώτου της εγγονιού.

Μάλιστα, ο μικρός θα πάρει το όνομα Έκτορας, ενώ η ανακοίνωση της γέννησης του μωρού έγινε γνωστή μέσα από το site της Πόπης Τσαπανίδου ipop.gr και η ανάρτηση μεταξύ άλλων έγραφε:

«Η γέννηση ενός παιδιού είναι από μόνη της ένα δώρο και σήμερα για εμάς είναι μόνο μια μέρα γιορτής! 26 Ιουνίου 2021. Αυτή η ημερομηνία θα έχει πάντα στο ημερολόγιο μια λίγο πιο ξεχωριστή θέση. Είναι η μέρα που η Μαρίνα έγινε μαμά για πρώτη φορά, ο Vitto έγινε μπαμπάς, η Πόπη μας γιαγιά, η Εύα & η Ευτυχία θείες, και φυσικά η γιαγιά Μαρίνα είναι πλέον προγιαγιά!».

Ενώ η Πόπη Τσαπανίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιραστηκε με τους followers της και τις πρώτες φωτογραφίες με τον εγγονό της.

Στην πρώτη η δημοσιογράφος κρατά το χεράκι του μικρού Έκτορα, αποκαλύπτοντας ότι νιώθει “πεταλούδες στο στομάχι” και στη δεύτερη σχολίασε “το μωρό του μωρού μου”.