Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του διανύει ο Σάκης Αρσενίου, καθώς πατέρας για πρώτη φορά έγινε.
Συγκεκριμένα η σύζυγός του τραγουδιστή, Λαμπρινή, το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε τον Σάκη Αρσενίου έξω από το μαιευτήριο και εξασφάλισαν τις πρώτες δηλώσεις του μετά το εξιτήριο της συζύγου του.
«Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, δεν το συζητάμε. Όλα στο σπίτι είναι έτοιμα για το μωρό, εδώ και αρκετό καιρό. Αρκετά κουρασμένοι είμαστε και εγώ και η Λαμπρινή, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά», ανέφερε ο τραγουδιστής.
«Γεννήσαμε φυσιολογικά, αυτό έχει σημασία. Χθες που οδηγούσα γιατί δούλευα, παραμιλούσα στο αυτοκίνητο μου μέσα έλεγα: “Έχω γιο τώρα, κάτι γίνεται εδώ” Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος Εφραίμ», είπε ο Σάκης Αρσενίου και πρόσθεσε: «Κάθε ζευγάρι που είναι ερωτευμένο και θέλει να πάει παρακάτω, ο ερχομός ενός παιδιού «δένει» το ζευγάρι».