Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Ο τραγουδιστή εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έκανε και μια αποκάλυψη για το φύλο του μωρού, λέγοντας:

«Το φύλο δεν το ξέρουμε, το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Αμερικανιές. Θα μας κάνουν πάρτι και θα μας αποκαλύψουν αν είναι κορίτσι η αγόρι. H Γαλάτεια ζήτησε μπαλόνια και γω τούρτα για να έχω κάτι να φάω. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στον τρόπο που έμαθε ότι η σύζυγό του είναι έγκυος: «Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό. Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊού όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα».