Οι πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας Νικολαΐδη μετά τη μεγάλη της νίκη στον τελικό του MasterChef

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας Νικολαΐδη μετά τη μεγάλη της νίκη στον τελικό του MasterChef

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τετάρτης ο 5ος κύκλος του MasterChef με μεγάλη νικήτρια να αναδεικνύεται η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να ξεχωρίσει με τις μαγειρικές της ικανότητες και υπερίσχυσε του Διονύση Σαρακίνη με δύο βαθμούς.

Λίγο μετά τη νίκη της στο MasterChef η Μαργαρίτα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου».

«Το πήραμε. Τώρα σιγά – σιγά συνειδητοποιώ τι συμβαίνει, ότι τελείωσε όλο αυτό. Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, δεν το πίστευα, είχα μείνει παγωτό και ήταν σαν να έσβησαν όλα. Τώρα σιγά – σιγά αρχίζω να ζω τα vibes του νικητή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Επέσα κάτω γιατί δεν ήξερα το να κάνω. Να χοροπηδήσω, να τρελαθώ; Την ώρα που έβγαιναν οι φάκελοι φοβόμουν για τη βαθμολογία πάρα πολύ.

Σκεφτόμουν ότι θα ξεφτιλιστώ σε όλη την Ελλάδα, γιατί ντρεπόμουν πολύ για το αποτέλεσμα που είχα βγάλει. Το ήθελα, το ονειρευόμουν, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ο Διονύσης μου έσπαγε τα νευρά, αλλά εκτιμώ πάρα πολύ την προσπάθεια του και το ότι έφτασε εδώ με το σπαθί του. Εδώ που φτάσαμε, ό,τι άσχημο έχουμε περάσει πρέπει να τα σβήσουμε όλα απλά να απολαύσουμε τη στιγμή. Δεν κάποια κακία για το Διονύση.

Η μαμά και ο μπαμπάς του Διονύση είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, με αγκάλιασαν σαν να ήμουν παιδί τους. Ένιωσα από τους γονείς του Διονύση ότι ήθελαν να κερδίσουμε και οι δύο. Θα την κάνει την πρόταση ο Χρήστος! Όλα στην ώρα τους θα γίνουν και όλα στην ώρα τους θα φανούν», είπε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.