Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου μετά τη γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη για το όνομα

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου μετά τη γέννηση της κόρης της και η αποκάλυψη για το όνομα

Όπως έγινε γνωστό, εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαϊου η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία την Παρασκευή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Ωστόσο, κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως αποκαλεί την κόρη της «αυτοκολλητάκι», αλλά και ότι έχουν αποφασίσει το όνομα που θα της δώσουν.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που εκείνη ήθελε, τελικά είναι στην αγκαλιά μας. Μόνο ευλογία.

Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου, όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί.

Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δε το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη, αλλά πολύ χαρούμενη και τώρα επιστρέφοντας και στο σπίτι… Με τον σύζυγο είμαστε σε όλα μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το μωρό γεννήθηκε 3 κιλά.

Καταλαβαίνω την αγωνία και την αγάπη και τη δική σας και του κόσμου να μάθουν αν γέννησα ή όχι, αλλά είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο. Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στο βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου, αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί, αυτή η πίεση είναι τρομερή. Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση.

Για όνομα κάτι υπάρχει. Είχα πει όταν τη δούμε θα ξέρουμε. Δε θα σας το αποκαλύψω. Είναι αντικειμενικά παραδεκτό και αποδεκτό από όλους, ότι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε, ότι οι κόρες μοιάζουν στους μπαμπάδες, ισχύει. Όταν νιώθεις καλά με τον άνθρωπό σου, το να κάνεις οικογένεια και να τη δεις να μεγαλώνει είναι κάτι που το σκέφτεσαι. Τώρα άμεσα δε θα πω αν θα κάνω δεύτερο παιδί, αλλά θέλω» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Σταδιακά και εφόσον όλα μπουν σε σειρά, η δουλειά και αυτό που αγαπώ, ναι, είναι κάτι που θέλω να μπει στη ζωή μου».