Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα Γεωργιάδη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα μετά την Eurovision 2022

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα Γεωργιάδη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα μετά την Eurovision 2022

Ο 66ος Διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας και το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαΐου έγινε ο Μεγάλος Τελικός, με νικήτρια χώρα την Ουκρανία!

Στο κατάμεστο από κόσμο Pala Olympico οι καλλιτέχνες από 25 χώρες διαγωνίστηκαν για το μεγάλο βραβείο.

Συγκεκριμένα μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2022 αναδείχτηκε η Ουκρανία με το συγκρότημα Kalush Orchestra και το τραγούδι “Stefania”, συγκεντρώνοντας 631 πόντους.

Ενώ η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη που εμφανίστηκαν 17η στη σειρά, ερμηνεύοντας το «Die together», κέρδισε την 8η θέση με 215 πόντους.

Η τραγουδίστρια το βράδυ της Κυριακής 15 Μάϊου έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν.

Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας, μεταξύ άλλων, δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν έμαθε για την ανάρτηση της συγγραφέως του Harry Potter, J. K. Rowling. 

«Νιώθω καλά. Είμαι περήφανη και ελπίζω να είναι και οι Έλληνες. Ήταν πολλά καλά τραγούδια φέτος και είμαι ευτυχισμένη», είπε η Αμάντα και στη συνέχεια έδειξε την έκπληξή της όταν έμαθε για την ανάρτηση της J. K. Rowling.

«Το αγόρι μου ήταν δίπλα μου στην Eurovision. Ήταν πολύ περήφανος και είχε πολύ άγχος και ήταν κουρασμένος. Χάρηκε. Η 8η θέση είναι μια χαρά», πρόσθεσε η Αμάντα Γεωργιάδη.