Οι “μυστικές” συναντήσεις της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck και η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

benjlo-250x250.png

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να μην είναι μαζί όμως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ συνεργάζονται μαζί και επαγγελματικά. Ενώ πρόσφατα η Lopez και ο Rodriguez έκαναν κοινή εμφάνιση σε εστιατόριο, όπου γευμάτισαν μαζί και συζήτησαν για δουλειά.

Μετά από τον χωρισμό της JLO από τον Alex Rodriguez, η Lopez βρίσκεται σε μία περίεργη φάση της ζωής της, καθώς όπως φαίνεται ότι η τραγουδίστρια ψάχνει να βρει τον έρωτα, σε ένα παλιό της γνώριμο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Page Six η Jennifer Lopez απαθανατίστηκε σε μυστική συνάντηση, με τον πρώην σύντροφο της Ben Affleck.

Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει εντοπιστεί από τους paparazzi τουλάχιστον 3 φορές να επισκέπτεται το σπίτι της Lopez στην Καλιφόρνια.

Ενώ σε μία από τις επισκέψεις του φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στην Jennifer Lopez και το οποίο τον μετέφερε στην έπαυλη της.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν σχέση για περίπου 2 χρόνια και χώρισαν το 2004.

ξλο.png