Οι γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence στο διαδίκτυο της άφησαν ανεξίτηλο ψυχικό τραύμα

Οι γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence στο διαδίκτυο της άφησαν ανεξίτηλο ψυχικό τραύμα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Jennifer Lawrence στο περιοδικό “Vanity Fair“, αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και για την πολυετή καριέρα της, στον χώρο της υποκριτικής.

Μάλιστα, η ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως η δημοσιότητα που κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια, της έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα, ενώ αναφέρθηκε και στο ψυχικό τραύμα που της άφησε η διαρροή γυμνών φωτογραφιών της πριν από μερικά χρόνια.

Η Lawrence εξήγησε πως παρόλο που το σκάνδαλο, το οποίο δημιουργήθηκε το 2014 και αφορούσε εκτός από την ίδια και πολλές ακόμα διάσημες γυναίκες του Hollywood, έλαβε τέλος ακολουθώντας την νομική οδό, το τραύμα του υπάρχει ακόμα.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους, για τους οποίους η ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και έχει περιορίσει την αλληλεπίδρασή της με τον Τύπο.

Ενώ αναλογιζόμενη ανήσυχη την δοκιμασία, η ηθοποιός είπε “Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει να δει το γυμνό σώμα μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Κάποιος στη Γαλλία μόλις τα δημοσίευσε. Το τραύμα μου θα υπάρχει για πάντα”.