Οι αποκαλύψεις του Πάνου Καλίδη στο Καλό Μεσημεράκι για το Survivor

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Καλίδη στο Καλό Μεσημεράκι για το Survivor

Ο Πάνος Καλίδης εισέβαλε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στο reality αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης αναφέρθηκε στην μπλε ομάδα, αλλά και στην γνωριμία που είχε με κάποιους παίκτες πριν μπουν στο Survivor.

«Με την Μαριαλένα τυχαίνει να την ξέρω από έξω, το αγόρι που έχει εδώ τυχαίνει να γνωριζόμαστε, γιατί ο Γιώργος γνωρίζεται με την Λεάννα είναι συνεργάτες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και η Μαριαλένα και ο Σάκης και ο Ταβλαδάκης. Με τον James, την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη ήμασταν πολύ κοντά και ξαφνικά με την έλευση των νέων παιδιών επικρατούσε ένα σενάριο ότι είμαστε μακριά από την ένωση και σκεφτόμασταν πιο πιεστικά. Εγώ πιεζόμουν με την καινούργια τετράδα ξέφευγα και πέρναγα ωραία ξεκολλούσε το μυαλό μου», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής εξήγησε πως αποφάσισε να μπει στο Survivor, αλλά εξέφρασε και την άποψη του για την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Το σενάριο ήταν ότι θα παίξουν φέτος με χαρακτήρες γιατί εγώ δεν είμαι και αθλητικός άνθρωπος, εγώ όταν έκανα το casting τους ρώτησα τι είδατε σε εμένα γιατί πίνω καπνίζω και δεν αθλούμαι. Μου είπαν ότι ήθελαν χαρακτήρες και τους ενδιέφερε ο δικός μου… Οι κακουχίας η πείνα, η απομόνωση σε κάνει να σκέφτεσαι περίεργα, μέσα τα βλέπεις αλλιώς… Η Άννα Μαρία ήταν ξεχωριστός χαρακτήρας είχε την δική της σκέψη και μπορεί να μην ταίριαζε με κάποιους ανθρώπους».