Οι αποκαλύψεις της Scarlett Johansson για τον «περίεργο» γάμο της

Οι αποκαλύψεις της Scarlett Johansson για τον «περίεργο» γάμο της

Συνέντευξη στον Seth Meyers και στο Late night show, παραχώρησε η Scarlett Johansson και μεταξύ άλλων μπήκε σε λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Colin Jost.

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2020 και η 36χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι ο γάμος της ήταν αρκετά αγχωτικός, λόγω του covid-19.

«Θέλαμε να λάβουμε όλες τις προφυλάξεις οπότε είχαμε τις μάσκες και όλοι έπρεπε να κάνουν τεστ γύρω στις 100.000 φορές», είπε η Johansson με χιούμορ.

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια του “Black Widow” αποκάλυψε ότι οι καλεσμένοι της φορούσαν μάσκες με το logo “Jost 2020” και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την τελετή περίεργη.

«Ήταν περίεργα. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες ήταν σίγουρα περίεργα όμως έπρεπε να συμβεί έτσι», πρόσθεσε η Scarlett Johansson, ενώ δήλωσε ότι κατάφεραν να παντρευτούν όπως φαντάζονταν, και παρόλο που αρκετά μέλη των οικογενειών τους ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και πιο επιρρεπείς στον ιό, όλα τελικά κινήθηκαν ομαλά.

Παράλληλα, η Johansson είπε με χιούμορ «όλοι τους ζουν για πάντα» και ανέφερε: «Παρόλο που ήταν μικρή η τελετή, ήταν όμορφη και όλοι μας ήμασταν πολύ χαρούμενοι, αφού είδαμε ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε τόσο καιρό. Ήμασταν τυχεροί που καταφέραμε να βρεθούμε έστω και με αυτόν τον τρόπο. Αν και φορούσαμε μάσκες ένιωσα ότι δεν υπήρχαν».