Οι Απαράδεκτοι: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Mega

Οι Απαράδεκτοι: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Mega

«ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΤΟ
MEGA

«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, ξαναζούν τις πιο απίθανες καταστάσεις κάθε Παρασκευή με δύο επεισόδια στις 22:10 και κάθε Σάββατο με ένα επεισόδιο στις 21:00.

Από αυτή την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η θρυλική παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου με το ανατρεπτικό της χιούμορ, δίνουν διπλό ραντεβού κάθε εβδομάδα με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, στις 22:10

«Βόλτα με κλεμμένο αμάξι»

Ένας συναγερμός αυτοκινήτου αναστατώνει μέσα στη νύχτα την παρέα της οδού Αδάμαντος 4 στον Λυκαβηττό. Το αμάξι του Σπύρου είναι άφαντο, ενώ η αστυνομία κωλυσιεργεί γευματίζοντας. Η μόνη λύση είναι η συμμετοχή τους σε τηλεπαιχνίδι. Το μόνο που χρειάζονται είναι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και πολύς χορός για να γίνει το αμάξι είναι δικό τους. Οι κλέφτες όμως της γειτονιάς έχουν άλλη άποψη.

«Έξωση»

Ο Χαλακατεβάκης θέλει να κάνει έξωση σε όλη την παρέα, κατηγορώντας τους για «χαλαρά ήθη». Ένα γεύμα εντυπωσιασμού προσπαθεί να δώσει τη λύση, αλλά όλα πηγαίνουν στραβά.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 21:00

«Ο Doctor»

Η Δήμητρα προσπαθεί να σώσει το γάμο της από την κρίση που περνάει, αναπαριστώντας σκηνές από την ταινία «9½ Εβδομάδες». Ο Βλάσσης αποφασίζει να αρραβωνιαστεί το Αστροπελέκι και γι’ αυτό κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα ιατρικής προκειμένου να εντυπωσιάσει τον μέλλοντα πεθερό του.

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Οι Απαράδεκτοι» ζωντανεύουν τις πιο όμορφες τηλεοπτικές αναμνήσεις στο MEGA!

#OiAparadektoi