Οι αντιδράσεις καλλιτεχνών για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων, 4 ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Οι αντιδράσεις καλλιτεχνών για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων, 4 ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Αντιδράσεις προκλήθηκαν με την απόφαση να ανοίξουν ορισμένα νυχτερινά μαγαζιά το Σάββατο 4 Μαρτίου, λίγες ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Μάλιστα, η εκπομπή Happy Day μίλησε με καλλιτέχνες μουσικής σκηνής για την απόφασή τους να τραγουδήσουν, τέσσερις μέρες μετά την φονική σύγκρουση.

«Δεν είναι εύκολο μετά από μια τέτοια τραγωδία να κάνεις τη δουλειά που κάνουμε εμείς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και ζουν από αυτό. Δεν δούλεψε κανείς στο τριήμερο πένθος. Σάββατο τελείωσε το πένθος και άνοιξαν κάποια μαγαζιά, είναι και θέμα επιβίωσης» τόνισε ο Γιώργος Δασκουλίδης.

«Το Σάββατο αποφασίσαμε να ανοίξουμε διότι υπάρχουν πάρα πολλοί εργαζόμενοι. Έχασαν δύο μεροκάματα, δεν είναι θέμα δικό μας αλλά κάποιοι άνθρωποι περιμένουν να ζήσουν τις οικογένειές τους. Ούτε Τετάρτη, ούτε Παρασκευή ανοίξαμε» ανέφερε η Ελένη Καρουσάκη.

«Αν μου έλεγε ο επιχειρηματίας να πάω για δουλειά, θα πήγαινα. Είμαι υπάλληλος, δεν πάω να διασκεδάσω. Σταμάτησαν να δουλεύουν τα εμπορικά και τα λούνα παρκ; Όλοι δεν πήγαν στις δουλειές τους;» σημείωσε η Νάσια Κονιτοπούλου.

«Στα μαγαζιά υπάρχουν οικογένειες, το δικό μας μαγαζί στηρίζει 50 οικογένειες που περιμένουν το μεροκάματο για να ζήσουν. Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν ήρθε να δουλέψει λόγω πένθους» είπε ο Αλέκος Ζαζόπουλος.