Οι 10 πιο δημοφιλείς ηθοποιοί για το 2020, σύμφωνα με το IMDB

Οι 10 πιο δημοφιλείς ηθοποιοί για το 2020, σύμφωνα με το IMDB

Τους δέκα καλύτερους ηθοποιούς για το 2020 αποκάλυψε το IMDb και έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα.

Σύμφωνα με το IMDb, η λίστα των δημοφιλέστερων ηθοποιών για την χρονιά του 2020 διαμορφώθηκε με βάση τις βαθμολογίες στο STARmeter και από τις αναζητήσεις των χρηστών τον τελευταίο χρόνο.

Λίγο πριν φύγει το 2020, η λίστα με τους 10 κορυφαίους ηθοποιούς έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.

Το IMDb (the Internet Movie Database) είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία και πιο ενημερωμένα site σχετικά με ταινίες και σειρές, ενώ παράλληλα η επισκεψιμότητα του έχει δημιουργήσει ανεπανάληπτα ρεκόρ με πολλές πληροφορίες για πολλά θέματα.

Το IMDb δεν θα μπορούσε να μην δώσει μια λίστα σχετικά με το ποιοι ήταν οι καλύτεροι ηθοποιοί για την φετινή χρονιά και πολλοί από αυτούς απέκτησαν μεγάλη αναγνωσιμότητα μέσα από σειρές που προβλήθηκαν στο Netflix.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Κουβανέζα ηθοποιός και σύντροφος του Ben Affleck, Ana de Armas, την οποία το κοινό τη γνώρισε και την αγάπησε από το «Knives Out», ενώ όλοι αναμένουν να τη δουν στη νέα ταινία του James Bond «No Time to Die».

Aυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του φιλμ «Deep Water», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της Ben Affleck.

Το 2015 συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό με την ταινία «Μην ανοίξεις» στο πλευρό του Keanu Reeves.

Μέχρι να φτάσει στον James Bond, η ηθοποιός ήταν γνωστή για το ρόλο της στο «Blade Runner 2049», όπου έπαιξε την Τζόι, στο πλευρό του Ryan Gosling.

Η λίστα του IMDb είναι η εξής:

  1. Ana de Armas
  2. Julia Garner
  3. Anya Chalotra
  4. Millie Bobby Brown
  5. Erin Moriarty
  6. Margot Robbie
  7. Aidan Gallagher
  8. Anya Taylor-Joy
  9. Linda Cardellini
  10. Henry Cavill