Οι 10 “Διάσημοι” του Survivor 4 έκαναν δηλώσεις λίγο πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο

Οι 10 "Διάσημοι" του Survivor 4 έκαναν δηλώσεις λίγο πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο

Το «Survivor» κάνει comeback με τον τέταρτο κύκλο του στον ΣΚΑΙ και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και μάλιστα στο τρέιλερ γνωρίσαμε και τους δέκα παίκτες που θα είναι στην ομάδα των «Διασήμων».

Ο λόγος για τους Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνο Καλίδη, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργο Κοψίδα, Κάτια Ταραμπάνκο, Μιχάλη Αρναούτη, Άννα Μαρία Βέλλη, Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά και Περικλή Κονδυλάτο.

Η εκπομπή «Love it» συνάντησε τους παίκτες της ομάδας των «Διασήμων» λίγο πριν την αναχώρηση τους για τον Άγιο Δομίνικο και εκείνοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Δε χρειάστηκε και πολύ ετοιμασία. Είναι το πρώτο ταξίδι που δε χρειάστηκα βαλίτσα. Πιο πολύ από όλα θα μου λείψει η γάτα μου. Σίγουρα η γάτα μου. Σε ακραίο βαθμό. Οι δικοί μου άνθρωποι και το φαγητό» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Ήταν πραγματικά μια απόφαση στιγμής. Είπα θέλω να το κάνω, να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όριά μου» τόνισε η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ η Κάτια Ταραμπανκό είπε: «Δε ξέρω ποια θα είναι τα όριά μου. Δε ξέρω τι θα αντιμετωπίσω εκεί. Το πιο δύσκολο θα έχει να κάνει με το φαγητό».

«Νιώθω περίεργα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Πιο πολύ θα με δυσκολέψει να μάθω και να γράφω τα ονόματα των συμπαικτών μου» εξήγησε ο Πάνος Καλίδης.

«Όλοι είμαστε Survivors αυτή την εποχή. Εμείς λίγο παραπάνω. Νιώθω σαν το παιδί που πάει να παίξει. Δε φοβάμαι τίποτα. Όλα καλά» ανέφερε η Αγγελική Λάμπρη.