Ο Βασίλης Βαλέχας αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef

Ο Βασίλης Βαλέχας αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box και μοίρασε στους συμπαίκτες του φρέσκο ή ζαχαρωμένο ανανά αλλά και χρόνο μαγειρικής, ενώ εκείνος διασφάλισε την παραμονή του στον διαγωνισμό επιλέγοντας να μη μαγειρέψει στο Tεστ Δημιουργικότητας.

Όπως αποδείχθηκε, οι επιλογές του δυσκόλεψαν αρκετούς συμπαίκτες του, κυρίως μέλη της κόκκινης ομάδας, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Γιάννος Σδούγκας ενώ έξι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας.

Έτσι, οι μάγειρες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο reality μαγειρικής.

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε κανονικά για τους έξι υποψήφιους οι οποίοι αργότερα παρουσίασαν τα πιάτα τους μπροστά στον Σωτήρης Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Έτσι, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Δημήτρη Ταϊρίδη πως παρουσίασε το χειρότερο πιάτο και θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Εκείνη την στιγμή ο Δημήτρης αποχαιρετούσε το MasterChef και ο Βασίλης Βαλέχας διέκοψε προκειμένου να ανακοινώσει πως αποχωρεί οικειοθελώς για επαγγελματικούς λόγους.

Επομένως, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Δημήτρης παραμένει στο reality μαγειρικής παίρνοντας την κενή θέση που άφησε ο Βασίλης με την οικειοθελή αποχώρησή του.