Ο Βαλάντης είναι ο παίκτης του Survivor που αποχώρησε απόψε

Ο Βαλάντης είναι ο παίκτης του Survivor που αποχώρησε απόψε

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά συμβούλια του νησιού παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο του Survivor μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι ο Βαλάντης δε θέλησε να δώσει το «παρών» στο συμβούλιο του νησιού και επέλεξε να παραμείνει στην παραλία και να ενημερωθεί από εκεί για την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού για τον αν θα φύγει απόψε.

Να Θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν μαζί με τον Βαλάντη, ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Βαλάντης ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του καθώς οι περισσότεροι θέλουν να αποχωρήσει οριστικά ενώ οι άλλοι δύο βγήκαν στον τάκο έπειτα από συνεννόηση των Διάσημων καθώς όπως είπαν εάν βγουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης υποψήφιοι που είναι δυνατοί παίκτες και αγαπητοί ενδεχομένως ο κόσμος να διώξει τον τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα και τελικά αυτός που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Βαλάντης και η ομάδα ζητωκραύγασε ακούγοντας το αποτέλεσμα.