Ο Tom Hanks αποκάλυψε το παράπονο του: «Κανείς δεν μιλά για μία από τις…»

Ο Tom Hanks αποκάλυψε το παράπονο του: «Κανείς δεν μιλά για μία από τις...»

Ο Tom Hanks μιλώντας podcast ReelBlend, παραδέχτηκε ότι παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε σε κλασικά έργα που χαίρουν εκτίμησης, όπως «Forrest Gump», «Toy Story», «Philadelphia» και «Saving Private Ryan» η ταινία «Road To Perdition» (Ο Δρόμος της Απώλειας) του 2002 μπορεί να είναι η πιο υποτιμημένη.

«Για τον έναν ή τον άλλον λόγο, κανείς δεν αναφέρεται στο “Road To Perdition” και αυτή ήταν μια απίστευτα σημαντική ταινία για μένα», είπε ο ηθοποιός.

«Γυρίστηκε από τον Κόνραντ Χολ, και έχετε εμένα με μουστάκι και καπέλο, αλλά έχετε επίσης δύο τύπους που αποδείχτηκαν δύο από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παρουσίες στην ιστορία της βιομηχανίας, τους Τζουντ Λο και Ντάνιελ Κρεγκ. Και τους σκότωσα και τους δύο…», πρόσθεσε ο Tom Hanks.

Μάλιστα, ο Tom Hanks ανέφερε ότι η ταινία θα μπορούσε να γίνει ένα «κρυφό» κομμάτι του κινηματογράφου και σημείωσε: «Οι άνθρωποι πάντα λένε: “Για ποιες ταινίες θα μιλάνε χρόνια από τώρα;“».

«Ως τύπος που παρακολουθεί πολύ τις Κλασικές Ταινίες, όσο πιο σκοτεινή και άγνωστη είναι μια ταινία από τη δεκαετία του 1940 ή του 1950 τόσο το καλύτερο, γιατί δεν έχω κανενός είδους προκατάληψη γι’ αυτήν. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό (το θέμα).

Όταν παρακολουθείς αυτές τις ταινίες και είναι απίστευτα συγκινητικό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι, πως “είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η ταινία θα διαρκεί για πάντα, άρα είχα την ευκαιρία να την ξαναδώ τώρα”. Αυτό ενδεχομένως να συμνβαίνει και με την περίπτωση της ταινίας «Ο δρόμος της Απώλειας», κατέληξε ο Tom Hanks.