Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαντά στις κατηγορίες για την εμφάνιση του σε νυχτερινό κέντρο εν μέσω πανδημίας

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαντά στις κατηγορίες για την εμφάνιση του σε νυχτερινό κέντρο εν μέσω πανδημίας

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Θέμης Αδαμαντίδης, τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο εν μέσω πανδημίας.

Ο τραγουδιστής μέσα από την εκπομπή «T-Live» της Τατιάνας Στεφανίδου, θέλησε να εκφράσει την δική του πλευρά και να απαντήσει στις εν λόγω κατηγορίες.

«Η θέση η δική μου δεν είναι να κάτσω να δικαιολογηθώ για κάτι. Είναι υποχρεωμένοι, αυτοί που έγραψαν τα αναληθή πράγματα να τα διορθώσουν. Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω εγώ να εξηγήσω και να δικαιολογηθώ σε κάτι. Ο δικηγόρος μου θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Γιατί με έχουν ταλαιπωρήσει πολύ και στο παρελθόν και γενικότερα… Δεν ενοχλώ εγώ κανέναν, ο κόσμος με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι», δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ συμπλήρωσε:

«Στην εμφάνιση του Οκτωβρίου ήταν περιορισμένο το ωράριο. Ήταν ελεύθερα εκείνη την περίοδο που πήγα εγώ. Πήγα κι έκανα ένα πρόγραμμα κι αυτό είναι όλο. Γιατί το γράψανε; Δεν μπορώ να καταλάβω, την Τρίτη αναλαμβάνει ο δικηγόρος μου»

Στη συνέχεια μίλησε και η Σάσα Μπάστα, η οποία βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί την περίοδο που τραγουδούσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Επειδή έχω κάνει πολλές εμφανίσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έκλειναν τη μουσική στις 23.30 για να μπορέσουμε να φύγουμε. Δεν υφίσταται τίποτα από όλα αυτά. Τα βίντεο είναι παλιά. Αυτό που είπαμε με τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι ότι δεν θα ρισκάραμε ποτέ την υγεία των δικών μας για να εμφανιστούμε κάπου. Για κανένα ποσό», ανέφερε η Σάσα Μπάστα.