Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη στο 2ο επεισόδιο του PODCAST «Ο αγώνας μετά τη λήξη».

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη στο 2ο επεισόδιο του PODCAST «Ο αγώνας μετά τη λήξη».

Η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη παρέα με τον ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση, συνομιλούν για τον «αγώνα» που ζουν αθλητές, εντός και εκτός γηπέδων, στο 2ο επεισόδιο της σειράς PODCAST  «Ο αγώνας μετά τη λήξη» στο SOUNDIS.

Ο καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη σε αυτό το επεισόδιο είναι ένας άνδρας που έχει περάσει με επιτυχία από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο,  ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, πρωταγωνίστησε σε μια ταινία μικρού μήκους με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από τη δωρεά μυελού των οστών που δημιούργησε το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, του Ινστιτούτου Κυτταρικών Θεραπειών του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Choose Life.

Η ταινία «90 ΛΕΠΤΑ» εξυμνεί τη ζωή και παρουσιάζει την εναλλαγή συναισθημάτων ενός ανθρώπου που περιμένει να βρεθεί συμβατός δότης. Αγωνία, ελπίδα, απογοήτευση, λύπη, χαρά, θυμός… είναι τα συναισθήματα που εναλλάσσονται καθημερινά… κι εκεί μπορούμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως ο «αγώνας» άξιζε κάθε σταγόνα ιδρώτα… Μια ταινία – αλληγορία, που μας κάνει συμμέτοχους στο δράμα και στη χαρά όλων όσοι αγωνίζονται ενάντια στη λευχαιμία και στα αιματολογικά νοσήματα.

Άκουσε το επεισόδιο δωρεάν στο Soundis & στο Spotify

SOUNDIS, radio, music, podcast and more
Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play