Ο Θανάσης Πατριαρχέας μίλησε για τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης της Βίβιαν Δράκου και το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ο Θανάσης Πατριαρχέας μίλησε για τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης της Βίβιαν Δράκου και το φύλο του μωρού που περιμένουν

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους διανύουν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου, καθώς θα γίνουν ξανά γονείς.

Μάλιστα, την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ανεβάζοντας μία τρυφερή φωτογραφία.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Πατριαρχέας απαθανάτισε τη Βίβιαν Δράκου με φουσκωμένη κοιλίτσα και κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Γυναικάρα μου! Κουράγιο και σ’ ευχαριστώ! #9months #δεύτερο!!!».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε στη 2η εγκυμοσύνη της συζύγου του, που βρίσκεται ήδη στον 9ο μήνα της κύησης, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους θα αποκτήσουν ξανά κοριτσάκι.

«Χαρά μεγάλη ξανά και ανυπομονησία. Θέλουμε πολλά παιδιά. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται. Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δε θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε πως θα πάνε όλα καλά.

Είναι και το δεύτερο μωρό κοριτσάκι. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε δεύτερο παιδί. Όποτε είχαμε υποψία πως είναι έγκυος, πάντα έβγαινε αρνητικό το τεστ. Μια μέρα γύρισα από πρόβα και μου το ανακοίνωσε. Με τράβαγε βίντεο και την έχουμε αυτή τη στιγμή» είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.