Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε γυμνός μπάνιο στο ποτάμι μαζί με τους φίλους

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε γυμνός μπάνιο στο ποτάμι μαζί με τους φίλους

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορες στιγμές από τη ζωή του.

Μάλιστα, ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μαζί τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες τους.

Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης πόσταρε μια φωτογραφία και αποκάλυψε πως μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες τόσο εκείνου όσο και των φίλων του είναι το χειμερινό μπάνιο.

Όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα, ο ίδιος βούτηξε με τους φίλους στο ποτάμι και απόλαυσαν όλοι μαζί το μπάνιο τους γυμνοί.

«Η ανδροπαρέα Δεν είναι μόνο κάτι τύποι καθισμένοι σε ένα καναπέ που πίνουν μπύρες, τρώνε πίτσα και βλέπουν κάποιον αγώνα στην tv.. συνήθως έτσι μας δείχνουν οι διαφημίσεις. (Και αυτό μια χαρά είναι που και που, αλλά όχι Μόνο αυτό.) Η ανδροπαρέα που ξέρω αγαπάει τη Φύση. Βουτάει στα ποτάμια το χειμώνα, μετά κάθεται γύρω από την φωτιά, κάνει ουσιαστικές συζητήσεις και δεν φοβάται να εκφράζει τα συναισθήματα.

Η παρέα αυτή έχει όλες τις ηλικίες από 20 μέχρι τα 60 και όλοι κάτι έχουμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον.. Μάλλον ξανά μαθαίνουμε και θυμόμαστε πώς να υπάρχουμε ως Άνδρες χωρίς εγωισμό χωρίς διαγωνισμό χωρίς σύγκριση, χωρίς αρχηγιλικη. Μαθαίνουμε πώς να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και έτσι και τις οικογένειές μας. Αυτό το βρίσκω πολύτιμο. Ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.