Ο Συνήγορος: Όσα θα δούμε απόψε

Ο Συνήγορος: Όσα θα δούμε απόψε

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου στις 01:00

«Η ελπίδα είναι καλό πράγμα, ίσως το καλύτερο πράγμα από όλα, και κανένα καλό πράγμα δεν πεθαίνει ποτέ»
(Απόσπασμα από την υποψήφια για 7 Όσκαρ ταινία “Shawshank Redemption”)

Από το Γραφείο 605 της Κεντρικής Εισαγγελίας της Σεούλ, όπου εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο, με ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει ο κρατούμενος 3866! Από αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ξυπνάει αδίστακτος δολοφόνος!

Ένας παθιασμένος υπερασπιστής του Νόμου κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας και της 6χρονης κόρης του!  Ένας άντρας, που έχει χάσει τη μνήμη της πιο σημαντικής στιγμής στη ζωή του! Έτσι ξεκινά η ιστορία μας.

Δευτέρα 11/4

Επεισόδιο 5

Ο Τσολ-Σικ έχει ένα παράλογο αίτημα από τον Τζουνγκ-Γου και εκείνος αναγκάζεται να εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο για να το ικανοποιήσει. Ο  Τε-Σου κατευθύνεται στο βουνό για να αναζητήσει τη Χα-Γιόν.

Εν τω μεταξύ, ο Μιν-Χο πηγαίνει σε έναν αγώνα ξιφασκίας, με κρυμμένη τη φοβία του για την υψηλή τεχνολογία και ο Ντονγκ-Γιουν τον παρακολουθεί. Ο Τζουν-Χιούκ προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι πήγε στο σπίτι του Τζουνγκ-Γου το βράδυ της δολοφονίας…

***Σημ: Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Παρκ Τζουνγκ – Γου, το «Παρκ» είναι το επίθετο και το Τζουνγκ – Γου είναι το όνομα του ήρωα ***

#StarSynigoros

https://twitter.com/StarChannelGr/status/1503457626184728579
https://www.instagram.com/p/CbGKo9rKQe-/
https://www.facebook.com/StarChannelGrTV/videos/650458516236641

https://www.star.gr/tv/seires/osunigoros/
https://www.star.gr/tv/pressroom/