Ο σκηνοθέτης των Friends απαντά στο γιατί δεν έχει εντάξει στη σειρά τη διαφορετικότητα

Ο σκηνοθέτης των Friends απαντά στο γιατί δεν έχει εντάξει στη σειρά τη διαφορετικότητα

Ο σκηνοθέτης Ben Winston της σειράς “Friends“, απάντησε σχετικά με τα όσα λέγονται για το reunion, καθώς πολλοί κατηγόρησαν τη σειρά πως δεν έχει δώσει καθόλου βάση στη διαφορετικότητα.

Ο 39χρονος παραγωγός, διερωτάται πόση επιπλέον διαφορετικότητα θα μπορούσε να εντάξει σε μία σειρά που ξεκίνησε το 1994 και έχει ως θέμα τη ζωή έξι φίλων στη Νέα Υόρκη.

Ενώ στους «Times» είχε αναφερθεί σχετικά με τα σχόλια που έγιναν ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει πολυ-πολιτισμικότητα στους ηθοποιούς, ή ιστορίες που να προσαρμόζουν κουλτούρες άλλων λαών.

Μέσα στο επεισόδιο υπάρχουν οι Malala, Mindy Kaling, BTS, αναφέρει ο Winston. Υπάρχουν τρεις γυναίκες από την Γκάνα μία από αυτές μιλά για το πώς το «Friends» της έσωσε τη ζωή. Δύο αγόρια από την Κένυα, τρία παιδιά στην Ινδία.

Μάλιστα, ο Winston τόνισε πως δεν μπορούσαν να παρευρεθούν όλοι, όταν τον ρώτησαν γιατί στο reunion δεν υπήρχαν μαύροι ηθοποιοί.

Ακόμη σε μία συνέντευξη στο «The Hollywood Reporter» οι συγγραφείς των Friends, Kevin Bright και Marta Kauffman μίλησαν για τη διαφορετικότητα στο σόου και τόνισαν πως όταν ξεκίνησε το “Friends” ήταν άλλες οι συνθήκες.

Όπως αναφέρουν θα πρέπει οι σειρές να εξελίσσονται αναλόγως με την κοινωνία και τα πρότυπα που έχουν αλλάξει.