Ο Sacha Baron Cohen τιμήθηκε με το Βραβείο Ειδώλου του περιοδικού GQ

Ο Sacha Baron Cohen τιμήθηκε με το Βραβείο Ειδώλου του περιοδικού GQ

Ο Βρετανός κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός, Σάσα Μπάρον Κόεν ήταν ο παραλήπτης του φετινού Βραβείου Ειδώλου από το περιοδικό GQ.

Η 24η τελετή απονομής των βραβείων Άνδρες της Χρονιάς του GQ πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, στη γκαλερί Tate.

Ο Σάσα Μπάρον Κόεν σε συνέντευξή του στο βρετανικό GQ σχολιάζει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την Covid-19 έως την παραπληροφόρηση ότι θα αναβιώσει τον χαρακτήρα του Ali G.

«Ακούστε, είμαι κωμικός, οπότε μην λαμβάνεται τόσο σοβαρά, όσα λέω» τονίζει αναφερόμενος στις αναλήθειες για τον κορονοϊό που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αλλά αν θεωρείτε ότι η θεμελιώδης ευθύνη της κυβέρνησης είναι να προστατεύει τις ζωές των ανθρώπων της, υπήρχαν ισχυρές εταιρείες που διέδιδαν ψέματα που σκότωναν ανθρώπους; Λοιπόν νομίζετε ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να σταματήσει αυτά τα ψέματα, είτε με νομοθεσία είτε με πρόστιμα. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι που πέθαιναν από παραπληροφόρηση σχετικά με την Covid-19, αλλά δεν υπήρχαν κυρώσεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» εξηγεί.

Ο Σάσα Μπάρον Κόεν επιβεβαιώνει επίσης μια φήμη ότι εμφανίστηκε σε κορυφαία μυστική stand up κωμωδία ως Ali G στο Syndey’s Comedy Store. «Ναι. Απλώς ήθελα να ανέβω στη σκηνή και να κοροϊδέψω και να δω πώς θα ήταν ο Ali G με πλήθος. Πραγματικά διασκέδασα» αναφέρει.

Ερωτηθείς αν σκοπεύει να το ξανακάνει, απάντησε: «Ναι, νομίζω ότι θα το έκανα. Γιατί ο λόγος που έγινα κωμικός ήταν ότι μου άρεσαν οι άνθρωποι που γελούσαν με τα αστεία μου. Το να ακούω πραγματικό γέλιο είναι σπάνιο πράγμα για μένα. Όταν κάνω ταινίες, νομίζω ότι είναι αστείες, αλλά πρέπει να περιμένω τρεις μήνες για να ακούσω το γέλιο του κοινού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ