Όσα είχε πει η Jennifer Lopez για τους λόγους που χώρισε με τον Ben Affleck

Όσα είχε πει η Jennifer Lopez για τους λόγους που χώρισε με τον Ben Affleck

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να μην είναι μαζί όμως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ συνεργάζονται μαζί και επαγγελματικά.

Παρόλα αυτά το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και κάθε τους κίνηση σχολιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον χωρισμό τους.

Ενώ η επανασύνδεση της Lopez και του Affleck κάνει τον γύρο το τελευταίο διάστημα.

Η Λατίνα star και ο ηθοποιός φαίνεται πως αποτελούν ξανά ζευγάρι, καθώς οι κοινές τους εμφανίσεις πληθαίνουν, ενώ στην τελευταία τους έξοδο η JLo ήταν στην αγκαλιά του και οι paparazzi τους απαθανάτισαν!

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez γνωρίστηκαν το 2002 στην ταινία “Gigli” κι έπειτα αρραβωνιάστηκαν. Ωστόσο το 2004 χώρισαν παραμένοντας φίλοι

Μάλιστα, η Lopez μιλώντας στο «The Graham Norton Show» το 2010 είχε αναφερθεί στους λόγους που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ήταν too much. Eιλικρινά. Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό νωρίτερα. Αγαπώ πολύ τον Ben. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσαμε να είμαστε τόσο πιεσμένοι με την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης για δύο χρόνια που ήμασταν αρραβωνιασμένοι», είπε η Lopez μεταξύ άλλων και ανέφερε ότι η πίεση που τους ασκούσαν τα media έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους.

Ακόμη η Jennifer Lopez είχε δηλώσει: «Ήμασταν στα εξώφυλλα περιοδικών κάθε εβδομάδα και ήταν πολύ περίεργο για εμάς. Τα media ασχολούνται με ένα θέμα κι έπειτα καταπιάνονται από αυτό και τρελαίνονται. Εμείς ήμασταν ένα τέτοιο θέμα Η σχέση μας υπέφερε λόγω αυτού κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χωρίσαμε. Δεν κατηγορώ τα media αλλά έπαιξαν ρόλο».