Ο πρώην παίκτης του “Big Brother”, Νικόλας Παπαπαύλου απαντά για τη συμμετοχή του σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Ο πρώην παίκτης του "Big Brother", Νικόλας Παπαπαύλου απαντά για τη συμμετοχή του σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Νικόλας Παπαπαύλου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Big Brother» που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ.

Ο Νικόλας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά στην απόφασή του να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία που αφορά γκέι κοινό.

«Η εταιρεία και οι άνθρωποι που ηγούνται σε αυτή, με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ πάρα πολύ μεγάλη ασφάλεια. Πάρα πολύ άνετα, ώστε να πω το μεγάλο ναι. Είναι γνωστό πως από την πρώτη στιγμή η οικογένειά μου είναι δίπλα μου. Ακόμη και από όταν βγήκα δημόσια και μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου. Ανοίγουμε έναν δρόμο, σπάμε ακόμη ένα στερεότυπο.

Είναι η αρχή, ώστε να μπορεί το κοινό της LGBTQ+ κοινότητας να μπορεί να εκφραστεί μέσα από αυτόν τον χώρο. Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή με περιεχόμενο που αφορά γκέι κοινό. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ταινία.

Το οικονομικό σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό κριτήριο. Η αγάπη είναι πολύ μεγαλύτερη από τα hate comments. Αν η ταινία προωθηθεί έξω και πάρει ένα βραβείο, θα είναι ένα πολύ ωραίο συν στην όλη προσπάθεια. Αναλογικά με την έλλειψη εμπειρίας μου, θεωρώ πως τα πήγα καλά» δήλωσε ο Νικόλας Παπαπαύλου.