Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla επιβεβαίωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα με μια φωτογραφία στο Σύνταγμα

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla επιβεβαίωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα με μια φωτογραφία στο Σύνταγμα

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Ελλάδα, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε και επισήμως την επίσκεψή του στη χώρα μας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι εορτασμοί θα λάβουν χώρα στις 24 – 25 Μαρτίου και ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα παραβρεθούν σε δεξίωση στην Εθνική Πινακοθήκη, που θα διοργανώσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ενώ η επίσκεψη τους θα ολοκληρωθεί με τη στρατιωτική παρέλαση και την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Μάλιστα, το ζεύγος ανακοίνωσε και επίσημα την επίσκεψη του μέσα από τα social media, με μια φωτογραφία από την τελευταία του επίσκεψή στην Αθήνα τον Μάιο 2018, ενώ η πρώτη επίσκεψη του Καρόλου στην χώρα μας ήταν το 1998

Ο πρίγκιπας Κάρολος άλλωστε έχει ελληνικές ρίζες καθώς ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος ήταν εγγονός του βασιλιά Γεωργίου Α’.

Όπως ανακοίνωσε ο οίκος Clarence, το ζευγάρι θα ακολουθήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.