Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποχαιρέτησαν τον Πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από την ζωή

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποχαιρέτησαν τον Πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από την ζωή

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από την ζωή ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μέσα από μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε τον θάνατο του συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

«Με βαθιά θλίψη, η Αυτού Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα ανακοινώνει το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, του Πρίγκιπα Φίλιππου, του Δούκα του Εδιμβούργου. Ο Πρίγκιπας, πέθανε σήμερα το πρωί στο Κάστρο του Windsor. Η Βασιλική Οικογένεια ενώνεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να θρηνήσει την απώλεια του. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν στο άμεσο μέλλον».

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από διάφορα προβλήματα υγείας.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 17 Φεβρουαρίου είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Mετά την ανακοίνωση του θανάτου του Δούκα του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θέλησαν να αποχαιρετήσει τον Δούκα του Εδιμβούργου μέσα από ένα tweet.

Συγκεκριμένα, οι Sussex κοινοποίησαν μια φωτογραφία του Φίλιππου και έγραψαν: «Αναπαύσου εν ειρήνη Αυτού Υψηλότητα Δούκα του Εδιμβούργου».